به گزارش فارس، بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست خبری با بیان اینکه تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور به 2 هزار و 409 شرکت رسیده است، گفت: از این تعداد 2 هزار و 5 شرکت به صندوق نوآوری و شکوفایی طرح ارائه کردهاند که تعداد 600 طرح تعیین تکلیف شده است و تعداد 400 طرح در دست بررسی قرار دارد.
وی افزود: تعداد طرحهای مصوب این صندوق از مرز هزار طرح عبور کرده و به هزار و 50 طرح رسیده است که در مجموع در این تعداد شرکت دانشبنیان 10 هزار و 500 فارغالتحصیل دانشگاهی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به فعالیت هستند و سومین دوره رونمایی از محصولات تولید شده این شرکتها نیز برگزار میشود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: از سوی دولت صندوقهای پژوهش و فناوری به وزارت علوم و صندوق نوآوری و شکوفایی واگذار شده که کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری به ریاست وزیر علوم و به دبیری صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل شد، در جلسات این کارگروه 4 صندوق پژوهش و فناوری تشکیل شده است.
سلطانی با بیان اینکه در مدت 13 سال، 18 صندوق پژوهش و فناوری تاسیس شد، اظهار داشت: در مدت 7 ماه از تشکیل کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری، 4 صندوق پژوهش و فناوری به 18 صندوق قبلی اضافه شد و امیدوارم با این سرعت تعداد صندوقهای پژوهش و فناوری که ابزارهای مالی توسعه فناوری کشور هستند، اضافه شود.
سلطانی اظهار داشت: همچنین تا کنون 4 مورد دفاتر کار برای شرکتهای دانشبنیان به پایان رسیده است که این دفاتر کار به شرکتهای دانشگاههای تربیت مدرس و صنعتی شریف واگذار شده است.
وی ایجاد دفاتر کار برای مراکز شتابدهندهها و یک مورد ایجاد مجتمع شکوفایی شرکتهای دانشبنیان را از دیگر خدمات صندوق نام برد و گفت: ساختمان جدیدی نیز در این زمینه به تازگی به بهرهبرداری رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه تا چند ماه آینده ارائه خدمات به شرکتهای دانشبنیان آغاز میشود، گفت: خرید این ساختمان بر اساس مصوبه این صندوق بوده است و امیدواریم زمانی که این مجتمع تبدیل به گالری و نمایشگاه فناوری شد، این ساختمان به محل تلاقی فناوران و این مجتمع به نماد فناوری کشور تبدیل شود زیرا شرکتهای دانشبنیان نباید «زیر پلهای» باشند، چون زمانی که این شرکتها ثروتمند میشوند، قبل از آن، جامعه را ثروتمند کردهاند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه در این مجتمع از فناوریهای پیشرفته تولید شده در کشور استفاده شده است، گفت: سیستم مدیریت هوشمند ساختمان، سنگهای دکوراتیو، سیستم IP تلفن، شیرآلات هوشمند،چراغهای LED و باغ ایرانی از جمله فناوریهای داخلی است که در این مجتمع از آن استفاده شده است.
وی با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان نیازمند توانمندسازی مالی نیستند، خاطرنشان کرد: با راهاندازی درگاه توانمندسازی، شرکتهای دانشبنیان سراسر کشور میتوانند پس از ثبتنام به صورت آنلاین از خدمات آموزشی، مشاورهای و استانداردسازی صندوق بهرهمند شوند.
به گفته وی، تاکنون 24 شرکت از خدمات استانداردسازی صندوق بهرهمند شدهاند.
نظر شما